Magyar gyártó, magyar kereskedők!

Vásárlásoddal a magyar vállalkozókat támogatod!

  Magyar termékek, magyar gyártótól!   
Kérdése van? Hívjon minket!    +36301638174

Ki nevet a végén? társasjáték natúr fa
Ki nevet a végén? társasjáték natúr fa
2 350 Ft

Ki nevet a végén? társasjáték natúr fa

Fából készült ügyességi/fejlesztő társasjáték


Mérte: 12 x 12 cm

A kis színes fafigurák a lyukakba illesztehők, így bárhol stabilan tudtok játszani.

Anyaga: natúr fa
Életkor:6 éves kortól

Jó szórakozást kíváunk!

Anyaga
Natúr fa
Mérete
12 x 12 cm
Várható kiszállítás
2023.10.04
Készletről
2 350 Ft
Részletek

Egy játékosnak négy azonos színű bábuja van, ezeket kezdés előtt a pályán kívül kijelölt helyekre kell tenni.

A játék célja mind a négy figurát a pályán körbejáratva eljuttatni a pálya közepén levő kis területre, amelynek neve ház.

A játékosok egy kockával dobnak.

Egy bábut az azonos színnel jelölt startmezőn át kell játékba hozni, itt nyíl is mutatja a haladás irányát. A játékba hozásra akkor van lehetőség, ha a játékos 6-ost dob. A bábut a színes mezőre kell helyezni, ilyenkor a játékos még egyet dobhat. Ha a startmezőn saját bábu áll, akkor oda nem tehető ki újabb bábu. 6-os dobás esetén nem kötelező pályán kívül levő bábut játékba hozni.

A játékos a dobás után a bábujával a megfelelő számú mezőt lép menetirányba. Amikor több bábuja van a pályán, akkor a játékos eldöntheti, hogy melyikkel lép. A bábuk átugorhatják egymást, de az átugrott mező is beleszámít a lépésbe. Ha egy bábu körbeért a pályán, akkor a saját startmezője előtt befordul az azonos színű kerti útra, és halad a ház felé. Amelyik bábu beért a házba, az nem lép többet.

A játékos nem léphet a bábujával úgy, hogy végül olyan mezőn álljon meg, amelyen saját bábuja van. Ha nincs más lépésre lehetősége, akkor a játékos nem lép.

Ha a játékos egy bábuval olyan mezőre lép, amelyen egy másik színű bábu van, akkor azt a bábut kiüti, és azt a megfelelő színű, pályán kívüli várakozóhelyre kell visszatenni, és a szabály szerint kell újra játékba hozni. A „kerti úton” haladó bábu már nem üthető ki. Leüthető viszont az a bábu is, amelyik a színes startmezőn áll.

A játékos taktikai lehetőségei arra szorítkoznak, hogy mikor melyik bábuval lép, illetve 6-os dobás esetén játékba hozza-e egy bábuját.

Adatok
Cikkszám
MJ50566
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!